top of page

Grade Group slaví výročí

přes tři roky pomáhá Grade Group svým klientům napříč různými odvětvími. Naše historie ale sahá do podstatně hlubší minulosti, kdy jsme sbírali zkušenosti a pracovali pro klienty jako nezávislí poradci a auditoři.

Za dobu existence naší společnosti jsme pomohli více než stovkám firem zavést nebo zefektivnit určitý systém managementu.


Co jsme se za tu dobu naučili?

Uvědomujeme si, že zákazníci očekávají poskytování služeb v nejvyšší kvalitě při zajištění dostatečné odborné úrovně a dodržování smluvených termínů. Víme, že každý zákazník je jiný a potřebuje jiný přístup.

Chápeme, že důležitý je i způsob a forma komunikace. Někdo preferuje osobní setkání, někdo virtuální komunikaci. Vyjdeme vstříc všem požadavkům a zásadně používáme také formulace, kterým zákazník rozumí. Víme, že termíny jako „efektivita“, procesy“, „politiky“ nebo „opatření k odstranění kořenových příčin“ nikdo nemá rád.


Co chceme nabídnout dál?

  • Kompetenci: Všichni naši pracovníci mají dostatečnou zkušenost, znalosti, ale také schopnost nalézt praktická řešení.

  • Spolupráci: Systém řízení je zákazníka, nikoli poradenské firmy. Nelze tedy očekávat, že pokud bude systém zaveden takřka úplně bez jeho účasti, bude funkční nebo přínosný. Na řešení s vámi chceme aktivně spolupracovat.

  • Komplexnost: Portfolio služeb Grade Group nabízí vedle poradenství v systému managementu rovněž vyhotovení auditů všech stupňů, školení ve všech oblastech spojených s požadavky systémových norem a v neposlední řadě certifikaci TISAX, respektive ISMS (bezpečnost informací). O certifikaci TISAX a kybernetické bezpečnosti se můžete dočíst zde.


Velice si vážíme vaší projevené důvěry, která je pro nás závazkem.

Naší snahou je být vždy profesionální a zároveň přistupovat ke každému zákazníkovi s lidským a individuálním přístupem.


56 zobrazení0 komentářů
bottom of page